Kozluca İlkokulu
Kozluca Köyü Acıgöl Nevşehir

VİZYON

Eğitim öğretimde özgün yöntemlerin kullanılması, kullanılan özgün yöntemler ile öğrenim hızının daha çabuklaşması, sosyal ve kültürel etkinliklerle kasaba halkımızla bütünleşilmesi, öğretim faaliyetlerin; sosyal alanların, gündelik yaşamın içine yayılması, teknolojinin nimetlerinden azami ölçüde yararlanılması, her yönüyle çağa ayak uydurulması, özgün proje çalışmaları ile farklılık yaratılması ve en kaliteli olanın aranmasıdır.

MİSYON

Milli Eğitim mevzuatı doğrultusunda okulu her açıdan disipline etmek. Disiplinin, öğretmen-veli ortak anlayışı ile ortaya çıkarılmasını sağlamak. Eğitimde kaliteyi, ekip ruhunun ilhamı ile paralel tutmak. Okul yönetiminde öğretmeni, veliyi ve öğrenciyi müdahil konumuna getirmek ve demokratik ortamlar yaratmak. Eğitim paydaşlarının fikir üretebileceği zeminler oluşturmak. Bu fikirlerin hayata geçirilme aşamasında, her türlü imkanı kullanmak.

12,3 KM